NAČINI PLAĆANJA

  1. a) Internet bankarstvo ili opća uplatnica

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe zajedno s troškovima dostave. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

  1. b) Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti uz prethodno dogovoren termin dolaska na 091/512-67-52 u

DTP studio

Ulica Kardinala Alojzija Stepinca 45

10290 Zaprešić

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 091/512-67-52. Osobno preuzimanje robe kod nas u skladištu je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 091/512-67-52

  1. gotovinom prilikom preuzimanja u jutarnjim terminima (vrijedi samo za robu koju imamo za odmah na skladištu) uz obvezan dogovor termina i rezervaciju robe (ne duže od 48 sati)

ISPORUKA

Uz službenu ponudu (koju ćete dobiti na mail nakon web narudžbe) biti će naveden rok isoruke robe od dana uplate (koju kupac prihvaća uplatom ponude).

Naručena roba isporučuje se putem ugovorene kurirske službe ili na drugi način koji može dogovoriti DTP studio, vl. Renata Paun. Ukoliko od kurirske službe dobijete obavijest o prispjeću pošiljke, dužni ste ih kontaktirati telefonski i dogovoriti primopredaju pošiljke. Prilikom odabira robe i odabira isporuke, kupac je dužan navesti točnu adresu i broj telefona radi pravodobne isporuke ili pravodobnog informiranja o isporuci.

Važna napomena: Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primijetite oštećenje iste, molimo vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku. Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem napravite zapisnik o oštećenju pošiljke s vašim potpisom i potpisom dostavljača. Jedan primjerak zapisnika ostaje vama, a drugi dostavljaču.

Također, molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču koji će napraviti povrat paketa jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Ako kupac ne preuzme robu i pošiljka se vrati nazad u naše sjedište ponovno slanje paketa kupcu se naplaćuje.

NAPOMENA: PAKETE DOSTAVLJAMO SAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE.

TROŠKOVI DOSTAVE ROBE

  1. do 3kg iznosi 6 € za kopno
  2. od 3 do 5 kg iznosi 8 € kn i/ili otok od 0-5 kg te Dubravačko-neretvanska županija
  3. od 5 do 10 kg iznosi 11 € i/ili otok od 5-7 kg
  4. Za sve narudžbe u iznosu većem od 135 € dostava je besplatna

Dostava se plaća po ponudi zajedno s robom koja se naručuje. Nakon vidljive uplate na našem računu roba se dostavlja kupcu prema dogovorenom (rok je naveden u našoj službenoj ponudi)

MJESTA GDJE NE ISORUČUJEMO ROBU (klikni)